The Man Booker Prize shortlist 2018

180919%20For%20Website%20newsletter%20(2).png

Dette er årets kortliste folkens. Jeg er strålende fornøyd med å ha fått med begge mine favoritter – Robertson og Powers – samt at Washington Black kom med som jeg også likte godt. Typisk nok kom begge de to bøkene jeg ikke har lest med på kortlisten, så de må jeg få lest før vinneren kåres. Har ikke helt troen på The Mars Room, men håper Milkman er strålende. Den virker som en bok man enten virkelig hater eller synes er meget god. Uansett ser jeg for meg å heie frem The Overstory og The Long Take og jeg vet ikke om jeg bryr meg så mye om hvilken av dem som vinner, selv om jeg kanskje holder en liten knapp på The Overstory som min absolutte favoritt. Kan en amerikaner vinne for tredje året på rad?

Dette innlegget ble publisert i The Man Booker Prize. Bokmerk permalenken.

3 svar til The Man Booker Prize shortlist 2018

 1. Har fått fire av seks kjøpte bookerbøker med på kortlisten, mangler bare The Mars Room og The Long take( men den hører jeg på lydbok) Er såvidt i gang med Washington Black som jeg liker godt så langt. Bookprosjektet mitt ble mildt sagt mislykket men jeg kan jo redde noe av det i land om jeg rekker å lese noen av disse før vinneren blir kåret.

  Liker

 2. Kommenterte på det andre innlegget ditt før jeg så dette. Jeg har lest to (Mars Room og Washington Black) og likte ingen av de veldig godt, men best Mars Room i motsetning til de fleste andre. Jeg satser på å lest dine to favoritter før vinneren kåres, men mer enn det tror jeg ikke jeg rekker.

  Liker

 3. Haruhi sier:

  Er fornøyd med å ha lest 2/6 når jeg bare har lest 3 totalt. Likte dog ingen av de to jeg har lest særlig godt (Everything Under, Mars Room). The Milkman blir jeg matt av å tenke på, uten at jeg helt vet hvorfor. Vet Monika var begeistret. Er nesten helt overbevist om at The Overstory er type årets bok for meg, men har ikke helt overskudd/tid til å begynne på den enda. The Long Take er jeg litt mer usikker på. Washington Black kommer jeg helt garantert til å kose meg med, selv om den vel ikke er vinner-materiale.

  Hvis jeg skal tippe vinner tipper jeg Milkman, bare for å tippe noe annet enn resten – og fordi det ville vært typisk at den jeg er mest skeptisk til skulle vinne 😉

  Kos deg videre på treff 🙂
  Mvh. flyløs

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s