Bloggurat

Siden alle andre gjør det har jeg presentert bloggen min på bloggurat (forutsatt at jeg har fått det til). Noen som vet hva det egentlig betyr? At flere kan finne bloggen min?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bloggurat

 1. Elida sier:

  Eg har hatt det i over eitt år, og det som eg kun bruker den til er å sjå om eg har lesere, evt fleire/færre. Eg liker den fordi då ser eg om innlegga mine er noko folk leser eller ikkje:-)

  Liker

 2. labben sier:

  Bloggurat klarer ikke å finne linken jeg har lagt til i dette innlegget. Pleier det å ta lang tid, eller er det noe som ikke fungerer tror du?

  Liker

 3. Elida sier:

  Det veit eg ikkje. Eg presenterte bloggen min på Bloggurat, skreiv eit innlegg og la inn leseren. Meir huske eg ikkje dessverre:-(

  Liker

 4. labben sier:

  Det gikk fint, tok bare litt tid =)

  Liker

 5. Bai sier:

  Det tar litt tid ja. Du får heile tida vite kor mange lesarar du har hatt siste veka og kor mange (registrerte bloggar) som lenkar til deg, kven som lenkar til deg ofte også vidare. Også hender det at innlegg med mange treff, mange kommentarar eller mange lenker kjem på forsida. Eg blar ofte innom forsida til blogurat for å sjå om det er nokre spennande bloggar eg ikkje kjenner til der. Du kan også registrere deg på kategori, og dersom du registrerer deg på bøker, kjem du inn på ei liste kor Knirk alltid står øverst. Det er ein morsom måte å følgje med på kva som rører seg i bloggosfæra, synest eg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s