Bokbursdag

I dag har min bursdag blitt feiret (en måned forsinket), og i den anledning har min supersnille mamma kjøpt fine gaver til meg. Av bøker fikk jeg:

Mario Vargas Llosa: The Feast of the Goat
Ian McEwan: The Innocent
Thomas Mann: Death in Venice
Ian McEwan: The Child in Time
Aleksandr Solzhenitsyn: One Day in the Life of Ivan Denisovich

Jeg har ønsket meg hver enkelt av disse bøkene lenge, men jeg har ikke fått tak i dem her hjemme. Mamma, derimot, fant dem i Dublin. Anmeldelser kommer så snart jeg får lest dem. I tillegg til bøkene fikk jeg ikke mindre enn åtte bokmerker. Det var som å åpne en godteripose full av forskjellig smågodt. I morgen skal jeg løpe bort på jobben å kjøpe meg en fin eske jeg kan oppbevare alle bokmerkene mine i (og jeg skal prøve å lete frem alle jeg hadde fra før). I kveld skal jeg lese ferdig The Red Pyramid, slik at jeg blir klar for å starte på en av mine flunkende nye bøker i morgen.De keltiske bokmerkene og «datter»-bokmerket er mine favoritter. De var utrolig fine. I morgen begynner jeg å lese enten en av McEwan-bøkene eller One Day in the Life of Ivan Denisovich, og siden det er ganske dystre bøker det er snakk om kommer jeg til å bruke Little Miss Sunshine bokmerket mitt, som du kan se på det øverste bildet, til den boken jeg velger. Må ha litt balanse i hverdagen.

For en genial gave til en bokelsker =)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bokbursdag

 1. knirk sier:

  Gratulerer med dagen!
  Fine gaver, og bokmerker er undervurdert.

  Liker

 2. Stine sier:

  Ja, gratulerer med dagen 🙂 Kjempeflotte gaver, ønsker meg bokmerker selv, hehe 🙂

  Liker

 3. labben sier:

  Egentlig var dagen min for over en måned siden, jeg er bare litt treig med å feire. Men takk likevel =)

  Jeg elsker bokmerker, og kjøper alle jeg kommer over som jeg liker. Det er godt mulig jeg kommer til å ha en stor samling en dag, slik som andre samler på frimerker eller glansbilder. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker den ideen.

  Liker

 4. labben sier:

  Oj, jeg tror det var lurt at jeg la til parantesen med en måned forsinket, for jeg skjønner at innlegget mitt kan få det til å virke som om jeg har bursdag.

  Stine: Kanskje jeg skal inkludere bokmerker neste gang jeg har give-away, slik som Julie gjorde? Vi har en del gøye på jobben, dog ikke like fine som noen av de jeg fikk i dag.

  Liker

 5. Rose-Marie sier:

  Gratulerer med vel overstått bursdag! Og FOR en fantastisk mor du har! Jeg har lest samtlige bøker bortsett fra «The Feast of the Goast» – eller Bukkefesten som den heter på norsk – men den ligger på vent. Ian McEwan er en av mine store favoritter! Jeg ser frem til dine bokomtaler!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s